De reacties van ex-Goden uit Le Decide:

-

28 juli 2012

-

Heerlijk !,

Het is een heerlijk chalet wat leuk is ingericht, hierdoor heeft het chalet echt sfeer i.p.v. wat je vaak ziet een kaal chalet. De tuin is ruim en geeft een vrij gevoel. Iedere ochtend was het een genot om hier te ontbijten. Wij hebben vanuit Gassin: Monaco, Saint Tropez, Cannes enz. enz, bezocht. Wat een prachtige omgeving, voor ons de eerste keer in deze regio en zeker niet de laatste keer.Chalet is een aanrader!

-

Fam. van de Meer

-

9 juli 2012

-

Beste Richard en Esther,

Chalet Le Decide was de perfecte locatie voor ons en voor mijn ouders. Luxe Chalet, met een mooie tuin en terras. Veel gebruik gemaakt van het verkoelende zwembad wat op het Parc aanwezig is, internet ook heel handig. De stranden zijn niet ver van het Parc gelegen. Saint Tropez makkelijk te bereiken net zo goed als de andere prachtige plaatsen. Zeer relaxte topweek!!

-

Marc Vermeulen

-

4 juni 2012

-

Hallo,

Een mooi Chalet met een fantastisch terras in op een rustig Parc. Toch dicht bij Cannes, st. Tropez en Nice. Mooi stranden in de omgeving, top!

-

R de Wit

-

November 2011

-

Ideaal, een echte aanrader!

Prachtig gelegen chalet; zéér compleet ingericht Prijs/ kwaliteit is zeer redelijk. Een auto is heel handig,om naar de omliggende plaatsen te gaan. Goede parkeerplek voor het chalet. Mooie uitvalsbasis naar de andere plaatsen aan de Cote d'Azur, zoals Monaco, Antibes, Cannes. Ook de Bakker, slager en kleine super in de buurt. De week was zó om.

-

met oudere kinderen

-

Utrecht, 10 juni 2007

-

Beste Richard en Esther,

Wij zijn hier nu voor de tweede keer.Eerst een dag of drie naar Spanje naar onze ouders en daarna naar Gassin. We hebben het altijd naar de zin. Het weer, en natuurlijk St-Tropez . Uiteraard is de omgeving prachtig, maar ook jullie chalet is schitterend, smaakvol ingericht en echt van alle gemakken voorzien. Het heeft ons aan niets ontbroken, zelfs de tuin is nieuw. Nog bedankt voor de tips over de restaurants, ze waren echt goed. Dit alles heeft er toe bijgedragen, dat we een prachtige vakantie hebben gehad. Alles is prima geregeld, bedankt.

-

Groetjes Jason en Karin

-

Amsterdam, 12 juli 2007.

-

Richard & Es,

Wat hebben wij genoten van jullie Chalet. We waren nog niet eerder in jullie huisje geweest. We hadden het gezien toen jullie aan het verbouwen waren, en hebben toen kennis gemaakt met jullie. Dat was erg gezellig toen, ook omdat het zo leuk was met onze kinderen en die kleine van jullie. Verder hebben we heerlijk de marktjes bezocht in alle dorpjes (Grimaud, Port Grimaud, St Tropez). En natuurlijk even langs Monaco, blijft leuk mensen kijken, en al die luxe.

-

Verder zijn we nog een dag met de kinderen naar een een pretpark geweest, het was een erg geslaagde vacantie in een fantastisch Chalet.

-

Vooral jullie tuin wat is die mooi geworden, daar is een boel aan verbouwd. Mooie stoelen voorbuiten, en wat ook handig is is dat we ook dicht bij dat zwembad zitten.Waar de kinderen zo naar toe kunnen lopen, en het gevoel dat je gewoon thuis bent.Dat maakt jullie chalet zo mooi en natuurlijk gewoon Nederlandse tv voor mijn vriend haha.

-

Tot volgend jaar groeten René en Laura, en de kinderen

-

Gouda, 10 augustus 2007

-

Hoi,

We zijn net terug van een leuke vakantie in Zuid-Frankrijk, waaronder een week in jullie fantastisch chalet op Par Oasis. Leuk ook hoe mooi het verbouwd is, we hebben het ooit eens gezien,voordat jullie het hebben gekocht. Het weer was geweldig, de veranda en de tuin ook erg mooi. Maar vooral de rust daar in de tuin, maar ook het Parc erg rustig en goed onderhouden ook. Ook 's avonds met de lantaarns en een goed glas wijn op tafel echt leven als God in Frankrijk haha. Je kunt er ook heerlijk lunchen op de stranden, en natuurlijk bij het zwembad op het Parc lekker eten. Maar ook met onze kinderen, is het erg lekker daar dicht bij het zwembad, waar je overigens geen last van hebt. .Dat komt mede denk ik doordat jullie chalet zo mooi is aangelegd en ook lager ligt dan het zwembad.Maar ook de controle, op en rond zwembad is erg goed.En wat lekker is je auto voor de deur, ideaal met kleine kinderen.Want we komen natuurlijk om te rusten, nou we laten nog wel eens wat van ons horen.Maar we vertellen het zeker door aan vrienden en kennissen.

-

Martijn, Brenda en de kinderen

-

Den Bosch, 25 augustus 2007

-

Esther en Richard,

We hadden het van een stel vrienden gehoord dat jullie Chalet zo mooi is, en dat het vlak bij St-Tropez is, nou dat hebben we geweten! leuke vakantie, en dat zwembad geweldig, en de rust daar echt top jammer het gaat zo snel voorbij drie weken, we hebben ons niet verveeld.Het weer was super en de stranden top! We hebben mijn verjaardag daar gevierd met wat vrienden, die overkwamen voor een paar dagen.Die nemen contact op met jullie, want die vonden het ook erg mooi, dus hou twee weken vrije voor onze vrienden. Ook zijn we in Grimaud, Port Grimaud en Ramatuelle geweest. Maar Gassin blijft geweldig daar hebben we een paar keer geweldig gegeten, boven op die berg, en auto vrij echt een aanrader! lekker eten met je vrouw wat wil je nog meer. Ze had me bijna gevraagd, wie weet volgend jaar we komen zekker nog eens terug.

-

Tot ziens en we houden contact Mark en Lonneke.

-

Den Haag, 12 september 2007

-

De reis was wat minder, veel vertraging naar het Zuiden. Jullie Chalet was geweldig! En de rust daar, echt geweldig dicht bij alles, en de luxe. Zo zit je in drukte, en zo weer in de rust, op jullie Parc. We zullen jullie Chalet ook bij vrienden aanbevelen, en mijn ouders voor in het na seizoen.En ook de ruimte in het Chalet valt niet tegen, je betaald het zelfde als een stacaravan maar dit is veel luxer en groter. Misschien komen we nog eens terug.

-

Paul en Irma

-

Oktober 2007

-

Wij hebben jullie huisje gehuurd in oktober echt een heerlijke tijd gehad. Mijn man vond het leuk om jullie tuin te doen. Maar dat het weer nog zo goed is in die tijd van het jaar geweldig, mijn man en ik willen niet als het zo warm is.Maar de bedden zijn erg goed dat is vaak anders en de keuken erg mooi, en luxe ook.En ook de buurt erg mooi en vooral lekker rustig, we hebben gehoord dat het met kerst ook erg mooi en leuk moet zijn.Gek, kerst in St-Tropez, ik weet niet of dat nog vrij is maar anders volgend jaar.

-

Klaas en Chantal uit Eindhoven

-

-